Lad os klare det beskidte arbejde, når du skal have skiftet hjul. Hos CHM Auto tager vi os kærligt af dine dæk, uanset om du skal have skiftet mellem sommer­ og vinterdæk, eller du har brug for helt nye dæk. Vores dygtige mekanikere klarer hjulskiftet hurtigt og nemt.

Sommer og vinter

Undgå at blive overrasket af vejret ved at skifte til vinterdæk i god tid inden snefald og is på vejene. På samme måde som du vælger vinterstøvlerne fremfor sandalerne, når vejret bliver koldt og frysende, skal du også vælge de rette dæk til din bil. Hvis du om vinteren kører videre på sommerdæk, har din bil ikke længere det samme vejgreb. Vejgrebet er i sig selv altid ringere om vinteren på grund af sne, is og vand, men det bliver endnu ringere, hvis du ikke kører på dæk, der er tilpasset forholdene. Et vinterdæk er blødere og mere fleksibelt end et sommerdæk, og de mange lameller i dækket giver kanter, som kan gribe fat i vejbanen. Der kan være op til 10 meters forskel på bremselængden, afhængig af om du kører på vinter­ eller sommerdæk, så af sikkerhedsmæssige grunde er det altid en god idé at skifte, når vejret slår om i kulde og sne. På samme vis har sommerdæk bedre greb i vejbanen i højere temperaturer. Kør på sommerdæk fra slutningen af marts eller begyndelsen af april til efterårsferien i oktober, og skift så til vinterdæk. På den måde er du altid beredt til årstidens udfordringer. Bestil tid til hjulskift hos os, så du hurtigt og nemt kan få skiftet hjul.

Tænk på sikkerhed

Når vi har skiftet dine hjul, anbefaler vi, at du får efterspændt boltene, når du har kørt 100­300 km. Du kan enten selv efterspænde boltene, eller du kan komme forbi vores værksted, hvor vi gerne gør det for dig. Du bør desuden huske at kontrollere dæktryk cirka hveranden uge, så du i tide opdager en langsom punktering. Det er både irriterende og potentielt farligt at punktere, mens du kører. Ved at være proaktiv tænker du ikke blot på din egen sikkerhed, men også på sikkerheden for dine passagerer og andre trafikanter på vejen.

Lad os klare opgaven

Hvis du vil spare tid og kræfter, skifter vi dine hjul for dig. Du skal ikke gøre andet end at aflevere bilen på værkstedet, og så tager vore kompetente medarbejdere over. Vi lægger vægt på god kundeservice og professionelt håndværk. Kontakt os allerede i dag på telefon: 28 12 70 75 eller på e-mail: chmauto@live.dk.